top of page

Verzending & Retouren

VERZENDINGSOVEREENKOMST

Er gaat niets boven het ontvangen van een verrassingsgeschenk per post. HILLS & FIELD doet er alles aan om u de beste prijs te bieden. Wij doen er alles aan om te zorgen dat het door u samengestelde geschenk veilig en op tijd wordt bezorgd.

 

Om de verzendkosten te minimaliseren verpakken wij onze cadeaupakketten zo efficiënt mogelijk.

 

We nemen nooit bonnen of inventaris / pakbonnen op in onze dozen, wetende dat ze bijna altijd een geschenk zijn. In termen van prijzen wijzigen we geen van onze producten door tags te verwijderen of labels door te halen - we willen de verpakking mooi en intact houden - maar veel van onze producten hebben in de eerste plaats geen prijskaartjes

 

Bestellingen worden doorgaans binnen twee tot vier werkdagen bezorgd via standaard verzending, afhankelijk van waar het naartoe gaat. Gedurende deze tijd * kan ons verwerkingsvenster maximaal 3 dagen bedragen.

 

* door de overloop van het volume bij onze vervoerders als gevolg van COVID-19, kan de standaardverzending vertraging oplopen en is het helaas uit onze handen.

.

Retour- en ruilbeleid

Alle verkopen zijn definitief (maar geloof ons, ze zullen het geweldig vinden). We accepteren geen retouren, ruilen of annuleringen.

bottom of page